Ungecoaching er for unge fra almindelige familier, der ønsker større trivsel.

Hvad kan teenagere få ud af ungecoaching?
Jeg har stillet spørgsmålet til Ditte på 12 år, som har været i et samtaleforløb på 5 gange hos mig.
Ditte: "Jeg har haft et sted, hvor jeg har kunnet dele alle mine tanker og følelser, hvor det var fortroligt. Jeg har hver gang tænkt, at der aldrig kom en god løsning, som ikke ville gøre mig trist, men alligevel efter en time kom Helle og jeg frem til noget. Så jeg gik altid derfra med et smil. Den sidste gang kunne jeg se en sammenhæng i alle de problemer jeg gik rundt med, så nu har jeg altid nogle ting jeg kan kigge på og så kan jeg selv finde en løsning til hvordan jeg får det godt. Jeg føler, at jeg efter dette forløb ser alting klarere og er kommet ud derfra som en meget mere glad og positiv pige"

 

Coaching er en professionel samtale, hvor du får hjælp til at se dine udfordringer i et nyt perspektiv. Du får hjælp til at se muligheder frem for begrænsninger, så du i højere grad kan leve et liv, der er i overensstemmelse med dig og dine værdier. Du lærer dig selv at kende på en ny måde og bliver god til at arbejde hen imod positive mål for dig selv.

Grundtanken i coaching er, at alle selv har løsningen på deres udfordringer og problemer. Derfor handler coaching ikke om at modtage gode råd. I stedet for finder du gennem spørgsmål fra mig frem til dine egne løsninger.

I et coachingforløb vil vi begynde med sammen at få et overblik over, hvad din situation er, og hvad der forhindrer dig i at være tilfreds med dit liv. Efter den første afklaring skal vi i fællesskab finde et mål for vores samtale/r. For en ting er at vide, hvad man ikke vil, men for at få gang i en proces er det vigtigt at vide, hvad man vil i stedet for.

I et coachingforløb arbejder vi sammen om at få afklaret:

  • hvad din udfordring helt konkret er.
  • hvad du gerne vil opnå, og hvad din motivation er.
  • hvad der holder dig tilbage.
  • hvordan du helt konkret, når hen til det, du vil.

Følg UngeCoaching på min Facebookside

#Coaching  #UngeCoaching  #CoachingAfUnge

Coaching er ikke terapi, og du må derfor ikke lide af en psykisk sygdom, som du ikke er i behandling for, hvis du vil begynde i et coachingforløb hos mig.

ungecoaching coaching